همکاری مشترک جهاد دانشگاهی استان مرکزی و شهرداری اراک در زمینه افکارسنجی عمومی و تخصصی

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۱ کد : ۲۰۱۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، محسن مرادی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی به همراه محسن خدیمی، مدیر اجرایی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) در استان مرکزی، با مهدی صانعی، سرپرست اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اراک دیدار و نشست هم اندیشی برگزار کردند.

مرادی در این نشست با اشاره به پروژه های علمی مرکز افکارسنجی گفت: مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) در استان مرکزی، با هدف توسعه علمی و تحقیقاتی، رفع نیاز سازمان‌ها و نهادهای تصمیم گیر و توجه به افکارعمومی و لزوم بهره گیری از دیدگاه شهروندان در بهبود و توسعه استان فعالیت می کند.

وی با تأکید بر تصمیم گیری بر مبنای پژوهش ادامه داد: مرکز افکارسنجی با رعایت اصل بی طرفی و نگاه به نیازهای روز جامعه، تصویر دقیقی از ابعاد مختلف استان را در اختیار مدیران قرار می دهد تا در نهایت تمام تصمیم گیری ها در راستای بهبود و پیشرفت استان اتخاذ شود.

در این نشست هر دو طرف در توسعه همکاری های پژوهشی تأکید کرند.