کلاس اخلاق اداری در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۶ کد : ۲۰۲۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
کلاس اخلاق اداری در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

در دومین روز از ایام ماه محرم، کلاس اخلاق اداری در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، در این مراسم که با حضور جمعی از جهادگران جهاد دانشگاهی استان برگزار شد، حبیب اله صابری نسب از اساتید دانشگاهی شهر اراک، در سخنانی اظهار کرد: اخلاق فردی ، اجتماعی و اداری دارای موضوعات وابسته به هم هستند که کارکنان برای موفقیت در ابعاد مختلف زندگی و رفتار مطلوب سازمانی در محیط کار و با همکاران و ارباب جوع ، نیازمند آموزش در این زمینه هستند.

وی ادامه داد: به طور کلی انسان ها در بعد فردی و شخصیتی دارای ویژگی های خاص اخلاقی هستند که پندار، گفتار و رفتار آن ها را شکل می دهد. ممکن است همین افراد وقتی در یک جایگاه و پست سازمانی قرار می گیرند عواملی موجب شود که پندار، گفتار و رفتار متفاوتی از بُعد فردی از آن ها سر بزند که این ویژگی های انسانی بر روی میزان کارآیی و اثر بخشی سازمان تاثیر بگذارد. از طرفی اخلاقی بودن یا نبودن رفتارها و عملکرد می تواند موجب بروز پیامدهای مثبت یا منفی در سطح سازمان گردد.