در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی :

انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران گیاهان دارویی

۰۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۳ کد : ۲۰۷۲۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، تفاهم نامه همکاری با پیشران گیاهان دارویی شهرستان کمیجان منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران گیاهان دارویی

بر اساس این گزارش؛ فاطمه غنی پور مدیر ستفا مرکزی 1 مردادماه در نشست با پیشران گیاهان دارویی شهرستان کمیجان با تشریح طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، تصرح کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی یک طرح دو جانبه مابین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تجای‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی است که توسط  جهاددانشگاهی اجرا می شود.

وی افزود: با اجرای این طرح زمینه اتصال کسب و کارهای خرد به بازار، شبکه سازی، ایجاد زنجیره ارزش، کمک به ایجاد و رشد برندهای استانی فراهم می‌شود.

مدیر اجرایی این طرح هدف از اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی را ایجاد اشتغال پایدار، اتصال پایدار صاحبان مشاغل خانگی به بازار، توانمندی متقاضیان، کاهش وابستگی به تسهیلات بیان کرد.

شایان ذکر است؛ در پایان تفاهم نامه همکاری در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی با آقای امیر احمدلو پیشران گیاهان دارویی در شهرستان کمیجان منعقد شد.