کتاب  لوگوس به همت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی منتشر شد

۰۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۸ کد : ۲۰۸۱۳ معاونت فرهنگی
سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی کتاب "لوگوس" را منتشر کرد. .
کتاب  لوگوس  به همت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی،  غلامی سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در گفت و گو با روابط عمومی عنوان کرد  : کتاب "لوگوس" تالیف حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد اکبری مطلق در 133 صفحه و به قیمت 000 / 300 هزار ریال توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.

غلامی در خصوص این کتاب گفت : بعضی مباحث دینی بین ادیان مختلف مشترک هستند و لذا از نظر دینداران اهمیت بیشتری پیدا کرده­ اند و در ادیان مختلف به بحث و بررسی پیرامون آنها پرداخته­ اند و هر دینی تلاش نموده از جنبه مقبولات خویش آن را بررسی کند.

وی در ادامه افزود: یکی از این مباحث مهم، بحث «کلمه» است که بخصوص در سه دین الهی یهودیت، مسیحیت و اسلام نمود دارد ، در اسلام هم لوگوس با بحث فیض منبسط الهی و صادر اول که پیامبر اکرم(ص) آن را نور خویش می­داند مطرح شده است. در این سه دین چون بنیان اصلی احکام و تکالیف آنها را وحی متشکل از کلمات تشکیل می­دهد؛ بسیاری از مباحث مطرح شده در این ادیان با بحث کلمه در ارتباط است.