کسب رتبه برتراستانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور درسطح بندی مراکز آموزش علمی کاربردی کشوردر سال ۹۹

۰۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۸:۲۱ کد : ۲۰۹۹۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور ، درسطح بندی سال ۱۳۹۹ مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور موفق به کسب رتبه برتر در مراکز استانی شد.

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور ،  درسطح بندی سال 1399 مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور موفق به کسب رتبه برتر در مراکز استانی شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ،علی عباس رئیس محمدی رییس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور از کسب رتبه برتر  این مرکز ، در سطح بندی مراکز آموزش علمی کاربردی کشور در سال 99 خبر داد.

رئیس محمدی ضمن اعلام این خبر افزود : برای سومین سال متوالی در سال 1399 مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ارزیابی و سطح  بندی شدند ، در فرآیند مذکور مراکز  بر اساس مدلی مشتمل بر 8 عامل، 58 ملاک و 183 نشانگر ارزیابی و با احتساب امتیازات کسب شده ، تعیین سطح شدند که بر این نتایج 225 مرکز در سطح دو ، 235 مرکز در سطح سه و 18 مرکز در سطح چهار قرار گرفتند ، سطوح تعیین شده مبین وضعیت جاری هر یک از مراکز آموزش علمی کاربردی بوده و نتایج حسب سطح عملکرد و میزان تحقق توصیه ­های اصلاحی؛ در ارزیابی ­های بعدی متغیر است.

رییس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور در ادامه اظهار داشت : مراکز آموزش علمی کاربردی متناسب با نتایج کسب شده در دو جنبه سطح­ بندی شدند. نخست براساس نتایج حاصل از ارزیابی سال جاری در سطوح چهارگانه و زیر سطح­ های مربوط به آن تعیین وضعیت شدند.

رئیس محمدی در پایان گفت : بر اساس نتایج کسب شده مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور موفق به کسب رتبه برتر در استان مرکزی گردید، که مراکز برتر هر استان به ترتیب توسط دکتر محمدحسین امید رئیس و معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی مورد تقدیر قرار گرفت.