در آئین انتخاب کتاب سال استان مرکزی

انتخاب کتاب گرده شناسی فلور گرده نهاندانگان چاپ سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به عنوان کتاب سال استان مرکزی

۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۶ کد : ۲۱۹۰۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
کتاب گرده شناسی فلور گرده نهاندانگان چاپ سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی در نخستین آئین انتخاب کتاب سال استان مرکزی به عنوان کتاب منتخب معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، غلامی سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان گفت: کتاب گرده شناسی فلور گرده نهاندانگان ایران نوشته خانم دکتر میترا نوری از گروه زیست شناسی دانشگاه اراک به عنوان اثر برگزیده نخستین آئین انتخاب کتاب سال استان مرکزی  انتخاب شد.

مجتبی غلامی در ادامه اضافه کرد: این آیین در سالن غدیر استانداری مرکزی برگزار و از سرکار خانم دکتر میترا نوری با اهدای لوح و جایزه تقدیر به عمل آمد.

معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی این موفقیت ارزنده را به ایشان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال موفقیت روزافزون را برایشان خواستار است.