جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با آرمان‌های شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند

۰۷ مهر ۱۳۹۷ | ۰۷:۴۷ کد : ۲۲۲۴ اخبار عمومی

همزمان با هفته دفاع مقدس، جهادگران واحد استان مرکزی با حضور در گلزار شهدای اراک، با آرمان‌های انقلاب اسلامی و شهیدان والامقام تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی، در این مراسم که با حضور رییس و جمعی اعضای جهاددانشگاهی ‌استان مرکزی برگزار شد، شرکت‌کنندگان با اهدای گل، عطرافشانی و قرائت فاتحه و زیارت‌نامه شهدا، به مقام شامخ شهیدان انقلاب ادای احترام کردند.

همچنین جهادگران جهاددانشگاهی با حضور بر سر مزار دانشجوی شهید دکتر "منصور میرزانمدی"، یکی از اعضای فعال جهاددانشگاهی، یاد و نام این شهید والامقام را گرامی داشتند.

در این مراسم آیت اله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: ما باید با بکارگیری رهنمودهای مقام معظم رهبری، آرمان‌های شهدای گرانقدر و با وحدت، عزم ملی و مدیریت جهادی برای پیشرفت و توسعه کشور تلاش کنیم.

وی افزود: شهدا مایه افتخار این سرزمین هستند و با اتکاء به خداوند متعال و شجاعت خویش نقش مهمی در کشور ایفا کردند.