بازدید از فعالیتهای گروه جهادی دانشجویان در منطقه دینه کبود

۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۲۱:۳۵ کد : ۲۲۷۳۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
بازدید از فعالیتهای گروه های جهادی محرومیت زدایی دانشجویی با حضور مسئولین جهاد دانشگاهی و دانشگاه اراک انجام شد.
بازدید از فعالیتهای گروه جهادی دانشجویان در منطقه دینه کبود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی،حجت الاسلام مهدوی اطهر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک، مسعود شهرجردی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و دکتر بهرامی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه اراک در روز دوشنبه 24 شهریور ماه از محل برگزاری اردوهای جهادی بازدید نمودند.

این اردو جهادی در راستای فعالیت های عمرانی و ساخت منزل برای یکی از اهالی نیازمند روستای دینه کبود با مشارکت دانشجویان دانشگاه اراک برگزار گردیه است.

شایان ذکر است : گروه های جهادی در در عرصه های مختلف علمی، آموزشی، دینی، قرآنی و عمرانی با حضور در مناطق روستایی و حاشیه شهر ها به ارائه خدمات می پردازند.