رشد دو برابری چاپ کتب توسط انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی

۱۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۶ کد : ۲۳۴۵۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
چاپ کتب مختلف توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان در ۶ ماهه سال جاری به دو برابر مدت مشابه سال گذشته رسیده است.
رشد دو برابری چاپ کتب توسط انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی

مسعود شهرجردی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با تاکید بر لزوم توجه ویژه به انتشار علوم و استفاده از ظرفیت های موجود در این راستا اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان نهادی علمی، پژوهشی و فرهنگی با وقوف به اهمیت این مسئله با ایجاد سازمان انتشارات در زیرمجموعه معاونت فرهنگی خود در این راستا اقدام کرده و گام های بزرگی را در مسیر انتشار کتب دانشگاهی برداشته است.

وی با اشاره به اقدامات سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در استان مرکزی گفت: در شش ماهه نخست سال گذشته این سازمان نسبت به چاپ و انتشار 22 عنوان کتاب اقدام کرده بود که در سال جاری در همین مدت توانست این تعداد را به 45 عنوان برساند، در حالی که پیش بینی انجام شده در سال جاری در حوزه چاپ کتاب 55 عنوان بوده و بر این اساس، این سازمان توانسته در عرض شش ماه بخش قابل توجهی از پیش بینی انجام شده را محقق کند.

شهرجردی اظهار کرد: رونمایی از کتب مختلف چاپ شده، بخش دیگری از فعالیت های این سازمان در عرصه اطلاع رسانی در خصوص کتب منتشر شده به علاقمندان از یکسو و ارج نهادن به زحمات مولفان از سوی دیگر است، اقدامی است که در طول سال توسط این سازمان با حضور مولفان کتب، صاحبنظران حوزه های تخصصی کتب تالیف شده و علاقمندان انجام می گیرد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی خاطرنشان کرد: این سازمان در سال گذشته با همکاری دانشگاه های استان مرکزی مسابقات دفاع سه دقیقه ای پایان نامه های دانشجویی را که دارای مجوز از دانشگاه کوئیزلند استرالیاست، در دانشکده علوم انسانی دانشگاه اراک برگزار کرد.