شناسایی بیش از ۷۰۰ نفر دراجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی

۱۴ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۲ کد : ۲۳۴۹۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی از شناسایی ۷۳۰ نفر برای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان خبر داد.
شناسایی بیش از ۷۰۰ نفر دراجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ مسعود شهرجردی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه اظهارکرد: 730 نفر از ابتدای شروع طرح در استان برای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان شناسایی شدند.

وی ظرفیت اجرای این طرح در استان را 2 هزار نفر برای جامعه هدف تمامی اقشار شامل زن و مرد زیرسن ۵۵ سال عنوان کرد.

شهرجردی  اضافه کرد:20 پیشران در راستای این طرح در استان شناسایی شده که در رشته های  پوشاک، تولیدات آشپزخانه، زیورآلات سنتی، خیاطی، تولید انواع جاجیم بافی، صنایع دستی، چرم و لوسترسازی فعالیت دارند.

این مقام مسئول در پایان ایجاد اشتغال پایدار، اتصال پایدار صاحبان مشاغل خانگی به بازار، توانمندسازی مشاغل متقاضیان و کاهش وابستگی به تسهیلات از اهداف طرح ملی توسعه مشاغل خانگی بیان کرد.

شایان ذکر است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی همزمان با سراسر کشور در استان  مرکزی در حال اجراست.