مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام کرد؛

آغاز توزیع کارت ورود به جلسه‌ی آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی/ برگزاری دو آزمون استانی دیگر

۲۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۷:۰۲ کد : ۲۴۰۲۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارت ورود به جلسه‌ی آزمون‌های استخدامی شرکت کار و تامین «متعلق به سازمان تامین اجتماعی»، نیروگاه‌های شیروان و شهید کاوه قاین و دهیاری‌های تابعه استان گیلان، برروی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی جهادددانشگاهی، احمد عبدی‌پور مدیر مرکز آزمون جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه این آزمون‌ها به‌صورت سراسری در 31 مرکز استان و 17 شهرستان برگزار می‌شود گفت: 27 هزار و 650 نفر با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در این آزمون‌ها به رقابت می‌پردازند.

وی بابیان اینکه این آزمون‌‌ها روز جمعه 2 آبان ماه ساعت 9 صبح برگزار می‌شود افزود: داوطلبان تا ساعت 24 روز پنج‌شنبه 1 آبان ماه می‌توانند جهت دریافت کارت ورود به جلسه به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به
 www.hrtc.ir مراجعه و با ورود به پروفایل کاربری کارت ورود به جلسه را دریافت کنند.

همچنین باجه‌های رفع نقص هم روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه این هفته در مراکز آموزش جهاددانشگاهی پاسخگوی مراجعه‌کنندگان خواهند بود.
بر اساس اعلام مدیر مرکز آزمون جهاددانشگاهی، نتایج آزمون هم اواسط آبان ماه به اطلاع داوطلبانه خواهد رسید.