دوازدهمین جلسه کارگروه مقابله با کرونا ویروس در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۲۹ آبان ۱۳۹۹ | ۲۱:۰۰ کد : ۲۴۸۴۷ اخبار عمومی
دوازدهمین جلسه کارگروه عفونت های نوپدید (کرونا ویروس) جهاد دانشگاهی استان مرکزی در سال ۹۹ ، با حضور شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان و معاونین و مدیران جهاد دانشگاهی استان در سالن جلسات ساختمان مرکزی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در تاریخ پنجشنبه ۲۸ آبان ماه 99 دوازدهمین جلسه کارگروه مقابله با بیماری های نوپدید (کرونا ویروس) با حضور شهرجردی ریاست محترم واحد و معاونین و مدیران جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

در ابتدای این نشست شرایط جدید شیوع ویروس کرونا و بخشنامه های استانی و ملی توسط معاونین و مدیران پشتیبانی ، پژوهشی، فرهنگی و آموزشی جهاد دانشگاهی استان ، بررسی و تصمیمات مربوطه با توجه به نوع فعالیت هر حوزه جهت هفته اول و دوم آذرماه اتخاذ گردید.