پیام رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۸ کد : ۲۵۳۳۳ اخبار عمومی تاپ خبر
شهرجردی رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی به مناسبت فرا رسیدن ۱۶ آذر، ضمن تبریک روز دانشجو ، پیامی را صادر کرد.
پیام رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، پیام شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی  به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
16 آذر ماه یادآوراستکبارستیزی وهویت خواهی نسل فرهیخته ، اندیشمند و متفکر  ایران اسلامی و ایستادگی در مقابل ظلم ، استبداد و خودکامگی است ،  یاد و خاطره تمامی شهیدان راه حق به‌ویژه شهدای دانشجو ، نقش مهم و ارزنده‌ این قشر فرهیخته در سرافرازی و روشنی فردای کشور عزیزمان را یادآوری می کند. چنانکه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) فرمودند: "در جنگ نرم، شما جوان‌های دانشجو، افسران جوان این جبهه‌اید ."
قشر دانشجو و دانشگاهی ، نیروی فعال و پویای
 جامعه و بازوی توانمند علمی هر کشور محسوب می‌شود. به‌یقین دانش‌اندوزان و دانشجویانی که با حضور در حریم مقدس علم و دانش، بوسه بر ضریح زیبای حقایق می‌زنند و نوای راستین وحی الهی "ن و القلم" را به جان قرین می‌دارند، از زلال معرفت سیراب خواهند شد .

اینجانب ضمن گرامی داشت وتبریک این روز به تمامی دانشجویان و اساتید گران قدر، امیدوارم که جامعه دانشگاهی کشور ، به مدد ایمان و اندیشه، همواره در توسعه ی ایران اسلامی موفق بوده و به یاری خداوند منان در برداشتن گام های مستحکم و مطمئن در مسیر اعتلای نام ایران اسلامی در سطح جهان کوشا و پویا باشند.