شبکه فرش جهاددانشگاهی استان مرکزی در راستای طرح ملی مشاغل خانگی افتتاح شد

۲۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۶ کد : ۲۵۹۴۲ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
 در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی، شبکه فرش جهاددانشگاهی استان افتتاح شد.
شبکه فرش جهاددانشگاهی استان مرکزی در راستای طرح ملی مشاغل خانگی افتتاح شد

بر اساس این گزارش؛ در حاشیه افتتاح دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در شهرستان های اراک، خنداب، کمیجان و شازند که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی، مدیرکل امور بانوان استان، فرماندار اراک، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و جمعی از مسئولان استان و جهاد دانشگاهی در اراک برگزار شد، شبکه فرش جهاددانشگاهی استان مرکزی در راستای ارائه خدمات به اهالی کسب و کار در حوزه فرش افتتاح شد.

فرش دستباف استان مرکزی در سال های نه چندان دور از رشته های اقتصادی مهم استان بود و از نظر درآمدزایی و ارزش افزوده و مصادیق هنری در عرصه تولید و اقتصاد کشور و به ویژه استان مرکزی نقش آفرین بوده است. فرش بافی در استان مرکزی قدمتی 200 ساله دارد.

شایان ذکر است؛ ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻣﻠﻲ ﻣﺸﺎﻏﻞ ﺧﺎﻧﮕﻲ به همت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه ای در راستای تحقق شعار سال و کمک به رونق اقتصاد خانوار و  ایجاد درآمد پایدار برای خانواده‌ها و توسعه اقتصاد کشور از طریق توسعه مشاغل خانگی است