در آستانه بلندترین شب سال، شب یلدا

برگزاری مجازی جشن میلاد با سعادت و خجسته حضرت زینب کبری«س» و گرامیداشت روز پرستار

۲۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۸ کد : ۲۵۹۷۱ معاونت فرهنگی
در آستانه بلندترین شب سال، شب یلدا، جشن میلاد با سعادت و خجسته حضرت زینب کبری«س» و گرامیداشت روز پرستار با حضور میهمانان ویژه بصورت لایو در روز پنج شنبه مورخ ۲۷/آذر سال جاری برگزار گردید.

معاون فرهنگی چهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: در این مراسم مهندس مهدی عباسی رئیس سازمان دانشجویان کشور در خصوص سازمان دانشجویان و مزایای ثبت نام در این سازمان صحبت هایی را ارایه نمودند.

غلامی گفت: در ادامه مراسم، مداح کشوری حاج سیدمحسن بنی فاطمی در رثای حضرت زینب کبری«س» مدیحه سرایی و مولودی خوانی نمودند.

غلامی در ادامه گفت: با توجه به گرامیداشت روز پرستار، سرکار خانم زهرا نیکدل از پرستاران برتر استان در خصوص رعایت موازین بهداشتی در شب یلدا و خطرناک ناشی از دورهمی های شب یلدا توضیحاتی را ایراد نمودند و در ادامه هنرمند طناز کشور واستندآپ کمدی مطرح کشور، حمید احمری به هنرنمایی پرداختند.