تشریح طرح ملی مشاغل خانگی در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری ساوه

۰۷ دی ۱۳۹۹ | ۲۲:۱۱ کد : ۲۶۳۱۱ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان ساوه به ریاست مهدی الیاسی معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار و با حضور اعضای کارگروه در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
تشریح طرح ملی مشاغل خانگی در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛  این جلسه با موضوع تشریح طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ارتقا مهارت نیروی کار و اتصال به بازار کارِ محصولات تولیدی در رسته های مختلف مشاغل خانگی برگزار شد.

همچنین بررسی عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بند ب تبصره 16 قانون بودجه سال 99 و بررسی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در ثبت اشتغال های ایجادی سامانه رصد، تشکیل و پس از بحث و تبادل نظر تصمیمات لازم اتخاذ شد.

شایان ذکر است؛ طرح ملی مشاغل خانگی به همت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری جهاد دانشگاهی در راستای تحقق شعار سال با هدف ایجاد اشتغال پایدار و تامین بازار مصرف همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.