جهاد دانشگاهی استان مرکزی

یاواره شهید حاج قاسم سلیمانی

اولین یادواره شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش باحضور دانشجویان برگزار شد
۱۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۸ کد : ۲۶۵۱۴ معاونت فرهنگی
به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی، رویداد ملی-دانشجویی اولین یادواره شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با مشارکت هیات باب الحوائج«ع» اراک در روز پنجشنبه ۱۱ دی ماه از نماز مغرب و عشاء برگزار گردید.
یاواره شهید حاج قاسم سلیمانی

مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: به همت سازمان دانشجویان  این معاونت، رویداد ملی-دانشجویی اولین یادواره شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با مشارکت هیات باب الحوائج«ع» اراک در روز پنجشنبه 11 دی ماه از نماز مغرب و عشاء برگزار گردید.

در این مراسم قاری کشوری قرآن کریم حاج محمدرضا عسگری آیات کلام الله مجید ربانی را تلاوت نمودند و در ادامه حضرت حجت الاسلام امینی در خصوص مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی، سبک زندگانی آن مرد بزرگ سخنانی را بیان نمودند.

وی گفت در ادامه مراسم،با توجه به ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا«س» مداح اهلبیت علیرضا دارابی در رثای اهلبیت «ع» و همچنین شهید حاج قاسم سلیمانی مرثیه خوانی و مدیحه سرایی نمودند.