مرکز آموزش عالی علمی -کاربردی جهاد دانشگاهی- اراک

آغاز پذیرش دانشجو برای نیم سال دوم ۱۳۹۹-۱۴۰۰

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در نیمسال دوم سال تحصیلی ۴۰۰-۹۹ در دو مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو می پذیرد.
۱۶ دی ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۱ کد : ۲۶۶۸۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی دکتر پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از پذیرش دانشجو در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در ۱۳ رشته خبر داد.وی با بیان اینکه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مصمم است گام های استواری در راه پیشبرد اهداف کلان علمی و فرهنگی بردارد؛ گفت: پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی در رشته های (تربیت مربی پیش دبستانی، اینترنت و شبکه های گسترده ، معماری شهری، شهرسازی، برنامه سازی کامپیوتر، روابط عمومی، مدیریت کسب و کار، گرافیک و امور فرهنگی) و در مقطع کارشناسی در رشته های (مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی معماری، مدیریت تجاری سازی، مدیرت فرهنگی و روابط عمومی) صورت می پذیرد.
آغاز پذیرش دانشجو برای نیم سال دوم ۱۳۹۹-۱۴۰۰

بر اساس این گزارش دکتر پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از پذیرش دانشجو  در دو مقطع کاردانی و کارشناسی  در 13 رشته خبر داد.

وی افزود: مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک جزو اولین مراکز علمی کاربردی در سال 1377شروع به فعالیت نمود و در حال حاضر با فضایی بلغ بر 55000 متر مربع و ساخنمان آموزشی با 5000 متر مربع دارای امکانات و تجهیزات کارگاهی و آموزشی مناسب بوده، و در طی مدت فعالیت خود افتخاراتی نظیر(مرکز نمونه کشوری، دانشجویان نمونه کشوری، کسب رتبه های برتر کشوری در انجمن های علمی دانشجویی، کسب رتبه برتر کشوری در جشنواره ملی حرکت، مرکز نمونه در بین مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در طی مدت فالیت ) را در کارنامه خود ثبت نموده است.

وی با بیان اینکه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مصمم است گام های استواری در راه پیشبرد اهداف کلان علمی و فرهنگی بردارد؛  گفت: پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی در رشته های (تربیت مربی پیش دبستانی، اینترنت و شبکه های گسترده ، معماری شهری، شهرسازی، برنامه سازی کامپیوتر، روابط عمومی، مدیریت کسب و کار، گرافیک و امور فرهنگی) و در مقطع کارشناسی در

وی افزود: برخی از شرایط ویژه برای دانشجویان را شامل (عدم نیاز به مدرک پیش دانشگاهی با هر نوع مدرک دیپلم یا فوق دیپلم، برگزاری کلاس ها بصورت غیرحضوری و آنلاین، استفاده از وام دانشجویی، امکان تقسیط شهریه تحصیلی، ارائه مدرک معتبر از وزارت علوم، دریافت کمترین شهریه در بین دانشگاهها، ادامه تحصیل رایگان برای خانواده های شاهد و ایثارگر و بهره مندی از معافیت تحصیلی برادران ) برشمرد.

ایشان در پایان خاطرنشان کرد: علاقمندان جهت ثبت نام، از روز چهارشنبه مورخ 17/10/99 ، به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک به آدرس: اراک انتهای خیابان امام خمینی (ره)  - جنب مدارس استعدادهای درخشـان - مجتـمع فرهنگی، پژوهشی و آموزشـی جهاددانشگاهی - مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مراجعه نمایند.

در ضمن علاقمندان جهت کسب مشاوره و راهنمایی با شماره تلفن 34172004-086 تماس حاصل فرمایند.