کتاب "تجزیه و تحلیل مدارهای فرستنده-گیرنده بی سیم" وارد بازار نشر شد

۰۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۰ کد : ۲۷۴۰۶ معاونت فرهنگی
کتاب تجزیه و تحلیل مدارهای فرستنده-گیرنده بی سیم توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.
کتاب "تجزیه و تحلیل مدارهای فرستنده-گیرنده بی سیم" وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این رابطه گفت: استفاده از فرستنده-گیرنده های بی سیم به کار رفته در دستگاه های متحرک مانند تلفن های هوشمند، لپ تاپ، تبلت و غیره، به خوبی شناخته شده است.

وی افزود: فرستنده-گیرنده های بی سیم همچنین بلوک های مداری مهمی برای حسگرها در مبحث ایترنت اشیاء(IOT ) هستند

غلامی خاطرنشان کرد:  با توجه به اهمیت این موضوع، کتاب تجزیه و تحلیل مدارهای فرستنده-گیرنده بی سیم به تالیف پویان دنیاران در 177 صفحه و به قیمت 300000 ریال توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.

کلید واژه ها: سیم گیرنده سیم فرستنده گیرنده سیم استان استان مرکزی مرکزی گیرنده فرستنده گیرنده فرستنده دانشگاهی