همکاری معاونت اموربانوان بنیاد بین المللی غدیر استان مرکزی با طرح ملی توسعه مشاغل خانگی

در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی، نشست مشترک مدیر ستفا مرکزی با معاون امور بانوان بنیاد ملی غدیر در استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ اشرف جواهری مشاور امور بانوان نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و  معاونت امور بانوان بنیاد بین المللی غدیر استان در این نشست ضمن استقبال از طرح ملی مشاغل خانگی، گفت: آماده هرگونه همکاری مشترک جهت اجرای این طرح ملی هستیم.

وی بر راه اندازی مرکز خیرین اشتغال و بهره مندی از پتانسیل حوزه های علمیه بانوان در اجرای طرح ملی مشاغل خانگی تاکید کرد.

فاطمه غنی پور مدیر ستفا مرکزی نیز ضمن تشریح طرح ملی مشاغل خانگی، افزود: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در کشور با هدف تحقق شعار سال و کمک و رونق اقتصاد خانوار بر اساس تفاهم نامه همکاری مشترک وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی اجرا می ‌شود.

وی تصریح کرد: این طرح در سه مرحله شناسایی ظرفیت‌های اشتغال در حوزه مشاغل خانگی، توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار طراحی شده است و سهمیه استان مرکزی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی 2 هزار نفر است.

کلید واژه ها: طرح طرح ملی طرح ملی مشاغل طرح ملی مشاغل خانگی ملی ملی مشاغل ملی مشاغل خانگی مشاغل مشاغل خانگی خانگی