برگزاری نشست مشترک با مسئولین شرکت های تعاونی زنان استان مرکزی در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی

نشست مشترک مسئولین شرکت های تعاونی زنان با حضور مدیرکل زنان و خانواده استانداری مرکزی، رئیس کمیسیون شرکت های تعاونی بانوان استان و مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی با هدف پیشرانی شرکت های تعاونی بانوان در طرح ملی توسعه مشاغل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی در این نشست، گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان در حال اجراست.

وی بیان کرد: سهمیه استان مرکزی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی 2 هزار نفر است و طرح در سه مرحله شناسایی ظرفیت‌های اشتغال در حوزه مشاغل خانگی،توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار اجرا می شود.

غنی پور خاطرنشان کرد: در طرح ملی مشاغل خانگی فرایند شناسایی، مهارت آموزش و بازاریابی و ایجاد اشتغال پایدار دنبال می شود.

لازم به ذکر است؛ در پایان مسئولین شرکت های تعاونی زنان جهت همکاری در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی اعلام آمادگی کردند.