فعالیت درمانی مشترک جهاددانشگاهی استان مرکزی با دانشکده علوم پزشکی خمین

۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۸ کد : ۲۷۸۶۶ معاونت پژوهشی تاپ خبر
نشست مشترک فعالیت های درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشکده علوم پزشکی خمین، ۱۹ بهمن ماه در مرکز فوق تخصص درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
فعالیت درمانی مشترک جهاددانشگاهی استان مرکزی با دانشکده علوم پزشکی خمین

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، در نشستی با حضور دکتر غفاری زاده سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی و دکتر صباغی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین، همکاری های مشترک درمانی فی مابین مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست در خصوص فعالیت حوزه های ناباروری، آزمایشگاه جنین شناسی و آندرولوژی و آزمایشگاه تشخیص طبی و ... مورد بحث قرار گرفت که پس از بررسی کارشناسان اجرایی گردد.

لازم به ذکر است؛ دکتر صباغی، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین و هیات همراه در پایان این نشست، از مرکز درمان ناباروری و آزمایشگاه تشخیص طبی و جنین شناسی و آندرولوژی بازدید به عمل آوردند.