اعلام آمادگی جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی جهت شرکت در راهپیمایی خانوادگی ۲۲ بهمن

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۸ کد : ۲۷۹۵۲ اخبار عمومی تاپ خبر
جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی ضمن پاسداشت ایام الله دهه فجر ، همراه با مردم ولایی در راهپیمایی ۲۲ بهمن، اتحاد و همبستگی خود را به نمایش می گذارند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و اهمیت سلامت مردم مومن و انقلابی استان مرکزی، راهپیمایی 22 بهمن به شکل متفاوت با سال های گذشته برگزار می شود.

راهپیمایی موتوری و خودرویی خانوادگی امسال در یوم الله 22 بهمن روز چهارشنبه از ساعت 10 صبح آغاز می شود و مسیر راهپیمایی در شهر اراک از میدان مقاومت(انتهای خیابان قائم مقام فراهانی) بلوار مهارت، پل شهیدان آنجفی، خیابان جهاد و میدان شهیدان رجایی است.

جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی ضمن پاسداشت ایام الله دهه فجر و اعلام آمادگی برای حضور پرشور در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن و تجدید بیعت با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب و میثاق با فرزند خلف ایشان، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، از تمام مردم ولایی دعوت می‌کند هم‌چون سال‌های گذشته با شرکت در صفوف به‌هم پیوسته راهپیمایی این روز مقدس، اتحاد و همبستگی خود را به نمایش بگذارند.