به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی؛

چهارمین آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران استان مرکزی برگزار شد

۰۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۷ کد : ۲۸۳۶۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
 چهارمین آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران استان مرکزی به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
چهارمین آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، افزود: چهارمین آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران استان به همت این معاونت و با همکاری کانون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران جهاددانشگاهی برگزار شد.

وی تصریح کرد: آزمون مذکور با هدف ارزیابی، توسعه شایستگی استعدادهای مدیریتی و توانمندسازی نیروی انسانی کارآمد با رعایت پروتکل های بهداشتی در پردیس جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان خاطرنشان کرد: آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران جهت ارزیابی6 نفر از مدیران معرفی شده از سوی استانداری مرکزی برگزار شد.