مدیر پروژه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان خبرداد:

پایان مرحله تماس توجیهی ۲۰۰۰ متقاضی طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی

۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۱ کد : ۲۸۶۹۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
مدیر پروژه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی از پایان مرحله تماس اولیه و توجهی ۲۰۰۰ نفر از متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی در استان خبر داد.
پایان مرحله تماس توجیهی ۲۰۰۰ متقاضی طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیر پروژه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان در این رابطه، اظهارکرد: طرح ملی مشاغل خانگی در استان با کارفرمایی  وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نقش آفرینی جهاددانشگاهی در حال اجراست.

وی تصریح کرد: سهم استان در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ایجاد بستر اشتغال برای 2000 نفر است که تاکنون2380 نفر در این طرح ثبت نام کرده اند.

مدیر پروژه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان ادامه داد: مرحله تماس اولیه و توجیهی 2000 نفر از متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی در استان به پایان رسید.

سرپرست جهاددانشگاهی استان در پایان خاطرنشان کرد: مرحله استعدادسنجی متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی در استان در قالب یک پرسشنامه کامل با هدف شناسایی مهارت ها و توانمندی های متقاضیان کسب و کار، اتصال به بازار فروش و ... در حال اجراست.

کلید واژه ها: طرح