مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی:

حمایت های مالی به حوزه درمان ناباروی متمرکز و قانونمند شود/ضرورت توجه به ناباروری به عنوان یکی از مولفه های آسیب های اجتماعی

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۶ کد : ۲۹۱۳۲ معاونت پژوهشی تاپ خبر
طالبی با اشاره به اینکه متولی مشخصی در حوزه حمایت های مالی در درمان ناباروری نیست، افزود: کمک های مالی باید به حوزه درمان متمرکز شده و بصورت قانونمند اجرا شود.
حمایت های  مالی به حوزه درمان ناباروی متمرکز و قانونمند شود/ضرورت توجه به ناباروری به عنوان یکی از مولفه های آسیب های اجتماعی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محمد طالبی مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه تصریح کرد: ضرورت توجه ویژه به ناباروری به عنوان یکی از مؤلفه های تاثیر گذار در آسیبهای اجتماعی مدنظر قرار گیرد.

وی عدم پوشش برخی بیمه های تکمیلی را از مشکلات زوجین در درمان ناباروری برشمرد و افزود: متولی مالی و حمایتی مشخصی در حوزه درمان ناباروری نیست لذا کمک های مالی بصورت پراکنده توزیع می شود لذا حمایت های مالی ناباروری  باید بصورت متمرکزو قانونمند اجرا شود.

مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان در ادامه حمایت وزارت بهداشت، بهزیستی،  مجلس شورای اسلامی ، کمیته امداد، آستان قدس رضوی، بنیاد برکت ، خیرین و ... را در راستای درمان ناباروری زوجین بسیار مهم عنوان کرد.

وی تصریح کرد: امسال 20000 نفر از خدمات درمانی ارائه شده مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان شامل ویزیت وسونوگرافی، ivf - iui - مراقبت بارداری، ارولوژی، غدد، مشاوره تغذیه، درمان های  جایگزین(اهدای جنین و ...) و آزمایشگاه تشخیص طبی بهره مند شده اند.

این مقام مسوول در پایان با بیان اینکه حدود 1100 نفر از استان های مرکزی، تهران، اصفهان، لرستان، البرز، سمنان و قم در سیکل درمانی ناباروری این مرکز فوق تخصصی قرار گرفته اند، خاطرنشان کرد: در استان مرکزی بیشترین مراجعه کنندگان از شهرستان های اراک، شازند، خمین، خنداب و کمیجان هستند.