برپایی کارگاه آموزشی "تدوین با تلفن همراه و تولید محتوای ویدئویی" در مرکز رشد واحدهای فناور محلات

۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۵ کد : ۲۹۲۷۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
کارگاه آموزشی تدوین با تلفن همراه و تولید محتوای ویدئویی در مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان محلات و نیم ور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در این کارگاه آموزشی که با توجه به نیاز فعالان فضای مجازی به ویژه فرهنگیان فعال در اپلیکیشن شاد برگزار شد، متقاضیان به سه گروه تقسیم بندی شده و در سه روز متوالی و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی حاضر شدند.

محمد حداد مدیر استارتاپ نگاه نو و مدرس این کارگاه آموزشی هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی و ارتقاء دانش فنی معلمان، دبیران و فعالان فضای مجازی با مقوله تولید محتوا عنوان کرد.

وی تصریح کرد:کارگاه آموزشی تدوین با تلفن همراه و تولید محتوای ویدئویی شامل آشنایی با اصطلاحات تدوین دیجیتال، آموزش صحیح نورپردازی، صدابرداری حرفه ای با موبایل، استفاده از موبایل به عنوان وبکم با کیفیت، کم حجم کردن کلیپ با حفظ کیفیت، آموزش عملی و صحیح تکنیک کروما (حذف پس زمینه) و آموزش نرم افزار کاین مستر می باشد.

شایان ذکر است؛ این کارگاه آموزشی در روزهای 25 تا 27 اسفندماه سال جاری در محل دفتر مرکز رشد واحدهای فناور محلات و نیم ور برگزار شد.