به همت کانون قرآن سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی؛

مسابقه "قرآن مسیر هدایت" ویژه دانشجویان دانشگاه های استان مرکزی برگزار می شود

۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۹ کد : ۲۹۷۷۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
کانون قرآن و عترت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مسابقه "قرآن مسیر هدایت"(۲) را برگزار می نماید.
مسابقه "قرآن مسیر هدایت" ویژه دانشجویان دانشگاه های استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی با تبریک ماه مبارک رمضان گفت: همزمان با حلول ماه میهمانی خدا و ماه بهار قرآن، کانون قرآن و عترت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان برای دومین سال متوالی مسابقه "قرآن مسیر هدایت" را برگزار می نماید.

وی افزود: در این مسابقه روزانه یک سوال از جزء های قرآن کریم طرح و در پایان ماه مبارک به دانشجویانی که از 30 سوال طرح شده به بالاترین تعداد سوالات پاسخ صحیح دهند جوایزی اهدا خواهد شد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در پایان خاطرنشان کرد: علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این مسابقه قرآنی به کانال سازمان دانشجویان استان به نشانی@s_jdmarkzi مراجعه نمایند.