۲۷ اردیبهشت ماه؛

وبینار "هنر ارایه ایده" در استان مرکزی برگزار می شود

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵ کد : ۳۰۸۱۳ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
از مجموعه رویدادهای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، کارگاه آموزشی"هنر ارائه ایده" برگزار می شود.
وبینار "هنر ارایه ایده" در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان مرکزی از مجموعه رویدادهای کسب وکارهای فناورانه جوانان، کارگاه آموزشی هنر ارائه ایده را امروز، 27 اردیبهشت ماه با حضور محمدرضا اسدی منتور حوزه فناوری اطلاعات راس ساعت 9 صبح برگزار می نماید.

هدف از راه اندازی مراکز نوآوری و شتابدهی، شناسایی و پرورش ایده‌های نو و استمرار فعالیت‌های نوآورانه در محور صنایع خلاق فرهنگی، فناوری اطلاعات و سلامت است.

علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این کارگاه آموزشی می شود به نشانی ذیل مراجعه نمایند:
آدرس وبینار: Amjad.jde.ir/mr
اتاق وبینار: مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان