در تازه‌ترین نظرسنجی ایسپا جهاددانشگاهی اعلام شد؛

مردم ایران تا چه اندازه شاد هستند؟/تنها ۱۲ درصد خیلی شادند

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۳ کد : ۳۰۹۷۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
در نتایج تازه‌ترین نظرسنجی ایسپا جهاددانشگاهی از مردم به این سوال که «با در نظر گرفتن همه چیز شما چقدر شاد هستید؟» نشان داد: ۱۲ درصد از پاسخگویان گفتند «خیلی شاد هستم» و ۵۰.۹ درصد نیز اعلام کردند «نسبتا شاد هستم».
مردم ایران تا چه اندازه شاد هستند؟/تنها ۱۲ درصد خیلی شادند

به گزارش روابط عمومی جهادانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی ایسپا جهاددانشگاهی، این مرکز در یک نظرسنجی از پاسخ‌گویان سوال کرده است«با درنظر گرفتن همه چیز شما چقدر شاد هستید؟» نتایج نشان داد:

۱۲ درصد از پاسخگویان گفتند «خیلی شاد هستم» و ۵۰.۹ درصد نیز اعلام کردند «نسبتا شاد هستم». در مقابل ۱۳.۶ درصد گفتند «خیلی شاد نیستم» و ۲۳.۵ درصد اعلام کردند «اصلا شاد نیستم». نتایج به تفکیک گروه ها نشان می دهد، زنان تا حدودی نسبت به مردان شادترند. همچنین با افزایش سن افراد از میزان شادی کاسته می شود. افراد با تحصیلات دانشگاهی از افراد با تحصیلات غیردانشگاهی شادتر هستند.

گفتنی است، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) نظرسنجی را با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور و اندازه نمونه ۱۵۴۶ در تاریخ ۵ تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ به شیوه مصاحبه تلفنی اجرا کرده است.