در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی صورت گرفت؛

برگزاری دوره های مشاوره و ارزیابی "مد و لباس" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۷ کد : ۳۱۳۶۳ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی، دوره های مشاوره و ارزیابی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سالن جلسات جهاد دانشگاهی استان برگزار شد.
برگزاری دوره های مشاوره و ارزیابی "مد و لباس" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور خندابی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در این رابطه گفت: دوره های مشاوره‌ و ارزیابی این طرح ملی با حضور مهشید قناتی کارشناس طراحی مد و لباس و با حضور جمعی از متقاضیان پوشاک در سالن جلسات جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی توضیحاتی در خصوص روند اجرایی طرح به ویژه شناسایی مزیت های مشاغل خانگی استان، آموزش و توانمندسازی و بازارهای پیش بینی شده برای متقاضیان ارائه کرد.

غنی پور خندابی اضافه کرد: این طرح با بهره مندی از ظرفیت های کارآفرینان و پیشرانان موفق، آموزش متقاضیان و ایجاد شبکه های فروش و اتصال به بازار در رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال و تولید ملی از اهمیت بالایی برخوردار است.

گفتی است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.