آغاز ترم هشتم طرح حفظ تلفنی قرآن «مشکوة» در سراسر کشور

۲۳ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۹ کد : ۳۳۳۵۷ اخبار عمومی تاپ خبر
ترم هشتم دوره طرح ملی حفظ تلفنی قرآن «مشکوة» با حضور ۹۰ نفر از نابینایان و معلولان جسمی ـ حرکتی از سراسر کشور آغاز شد.
آغاز ترم هشتم طرح حفظ تلفنی قرآن «مشکوة» در سراسر کشور

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، ترم هشتم طرح ملی حفظ تلفنی قرآن کریم «طرح مشکوة» از ۱۵ تیرماه ۱۴۰۰ در سراسر کشور آغاز شد.

در این طرح که به همت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور وابسته به جهاددانشگاهی برگزار می‌شود،۹۰ نفر از معلولان جسمی ـ حرکتی و نابینایان، زیر نظر هفت نفر از اساتید حفظ قرآن، به حفظ تلفنی مشغول هستند و تاکنون سه نفر از این افراد، موفق به حفظ کامل قرآن و پنج نفر نیز موفق به حفظ بیش از ۲۰ جزء شده‌اند.

شایان ذکر است؛ طرح مشکوة از سال ۹۷ با هدف ایجاد شرایط مناسب برای تبلیغ، ترویج و حفظ قرآن و ارتقای سطح دانش قرآنی معلولان کشور آغاز شده است