چاپ بیش از ۳۰۰ عنوان کتاب توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۸ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۰ کد : ۳۳۶۰۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مدیر سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی از چاپ بیش از ۳۰۰ عنوان کتاب به همت این سازمان خبر داد.
چاپ بیش از ۳۰۰ عنوان کتاب توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن خدیمی مدیر سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی با اشاره به  کتاب یکی از بهترین ابزاری است که در انتقال اندیشه و تفکر، نقش ایفا می نماید، گفت: کتاب و کتابخوانی از مقوله های مهم و قابل توجه فرهنگی است که ترویج آن در جامعه، بسیار ضروری  به نظر می رسد.

وی تصریح کرد: کتاب در به کمال رساندن انسان، نقش بسزا و بی بدلیلی را ایفا نموده است و می توانیم ادعا کنیم که در این دنیا همه به نوعی با کتاب و کتابخوانی در ارتباط هستند.

خدیمی یادآورشد: انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی به منظور ارتقای سطح علمی و فرهنگی و رفع نیازهای مکتوب مراکز آموزش عالی اقدام به نشر آثار پژوهشگران و محققان می نماید.

این مقام مسوول در پایان با اشاره به فعالیت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان از سال 68، خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 300 عنوان کتاب علمی و تحقیقی شامل موضوعاتی همچون علوم انسانی، هنر، پزشکی و ... از بدو تاسیس تاکنون توسط انتشارات جهاددانشگاهی استان چاپ شده است.