انتصاب سرپرست اداره امور اداری و عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۹ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۶ کد : ۳۳۶۷۷ معاونت پشتیبانی تاپ خبر
طی حکمی از سوی سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ سرپرست اداره امور اداری و عمومی جهاددانشگاهی استان منصوب شد.
انتصاب سرپرست اداره امور اداری و عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی طی حکمی اشرف سلیمانی را به سمت "سرپرست اداره امور اداری و عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی" منصوب کرد.

در قسمتی از این حکم آمده است: با استناد به موافقت مدیرکل محترم منابع انسانی و امور اداری جهاددانشگاهی جناب آقای دکتر آقا سیدی با پیشنهاد این واحد، بدینوسیله به عنوان سرپرست اداره امور اداری و عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی منصوب می شوید.

انتظار دارد با اتکال به قدرت لایزال الهی، ضمن هماهنگی و همکاری با معاونت محترم پشتیبانی و بهره گیری از دانش روز در مدیریت، برنامه ریزی، توانمندسازی منابع انسانی و بهبود مستمر وضعیت عمومی و رفاهی جهادگران و تعامل سازنده با همه اعضاء، در انجام وظایف محوله موفق و سربلند باشید.

گفتنی است؛ سلیمانی پیش از این مدیریت آموزش و پژوهش و سرپرستی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور محلات را در کارنامه خود دارد.