برگزاری پنجمین آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران استان مرکزی

۰۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۸ کد : ۳۳۹۶۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
با حضور تعدادی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی و سازمان صمت استان مرکزی، پنجمین آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران استان ۶ مردادماه در حال برگزاری است.
برگزاری پنجمین آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در حاشیه برگزاری این آزمون؛ افزود: پنجمین آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران استان به همت کانون ارزیابی توسعه شایستگی مدیران جهاددانشگاهی و معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان در حال برگزاری است.

وی اظهارکرد: این آزمون ویژه 17 نفر از مدیران دانشگاه علوم پزشکی و سازمان صمت استان مرکزی در محل پردیس جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

صالحی خاطرنشان کرد: آزمون ارزیابی شایستگی مدیران با هدف ارزیابی، توسعه شایستگی استعدادهای مدیریتی و سنجش نیازمندی‌ های آموزشی، توانمندسازی و حفظ نیروی انسانی کارآمد برگزار می شود.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در پایان یادآور شد: کانون ارزیابی و توسعه شایستگی، یکی از کارآمدترین روش‌ ها برای احراز شایستگی کارکنان و مدیران است که در سال‌ های اخیر برای سنجش شایستگی مدیران دولتی مورد استفاده قرار می ‌گیرد.