برگزاری کمیته تبلیغات پذیرش دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک/پذیرش دانشجو از ۲۴ مرداد

۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۳ کد : ۳۴۶۸۷ معاونت آموزشی
دومین نشست هم اندیشی کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی پذیرش مهرماه ۱۴۰۰ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دومین نشست کمیته تبلیغات پذیرش مهر 1400 با حضور دکتر پارسا رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، مهندس علی عباس رئیس محمدی سرپرست معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی استان و اعضای این کمیته در این مرکز آموزشی برگزار شد.

در این نشست بر ارائه راهکارهای مختلف جهت انجام هرچه بهتر تبلیغات جهت پذیرش دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک تاکید شد.

شایان ذکر است؛ پذیرش دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از 24 الی 31 مردادماه سال جاری آغاز می شود.