در رشته تولید پوشاک انجام شد؛

انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی

۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۷ کد : ۳۴۷۳۷ معاونت پشتیبانی
در راستای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی، تفاهم نامه همکاری با پیشران این طرح ملی در رشته تولید پوشاک منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی

به  گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیراجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در نشست با پیشران رشته تولید پوشاک، گفت: مشاغل خانگی در قالب یک طرح کسب و کار به شمار آیند که در ایجاد اشتغال پایدار، رونق اقتصاد خانواده ها و همچنین تولید ملی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی یادآورشد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.

گفتنی است؛ در پایان این نشست تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در رشته تولید پوشاک منعقد شد.