به همت مرکز منش جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

کارگاه آموزشی "آشنایی با مالکیت فکری و ثبت اختراع" ویژه استارتاپ ها برگزار شد

۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۹ کد : ۳۵۴۰۴ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
از مجموعه رویدادهای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، کارگاه آموزشی آشنایی با مالکیت فکری و ثبت اختراع ویژه استارتاپ ها به همت مرکز منش جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
کارگاه آموزشی "آشنایی با مالکیت فکری و ثبت اختراع" ویژه استارتاپ ها برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ از مجموعه رویدادهای کسب و کارهای فناورانه جوانان، کارگاه آموزشی آشنایی با مالکیت فکری و ثبت اختراع ویژه استارتاپ ها با حضور تیم های ایده پرداز و جوانان در محل مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

این کارگاه آموزشی با حضور مهندس فراهانی کارشناس مالکیت فکری پارک علم و فناوری استان مرکزی و جمعی از علاقه مندان با ارایه مطالبی در خصوص مالکیت فکری و ثبت اختراع در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار و در پایان به سوالات حاضران پاسخ داده شد.

گفتنی است؛ مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان جهاد دانشگاهی استان مرکزی با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان با اجرای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در استان با بسترسازی جهت برانگیختن جوانان و ایده پردازان دانشگاهی و تجاری سازی ایده های نوآورانه در حال فعالیت است.