برگزاری رویداد دورهمی نحوه حمایت جهاددانشگاهی استان مرکزی از هسته های فناور مستقر در منش استان

۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۴ کد : ۳۵۴۳۶ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
از مجموعه رویدادهای مرحله شتابدهی برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، رویداد دورهمی نحوه حمایت های جهاد دانشگاهی استان مرکزی از هسته های فناور مستقر در مرکز منش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ رویداد دورهمی با محوریت "نحوه حمایت جهاد دانشگاهی استان مرکزی از هسته های فناور مستقر در مرکز منش" به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

در این رویداد که به صورت حضوری و مجازی برگزار شد، مجید جمالو مدیر پروژه یابی جهاد دانشگاهی استان مرکزی به بیان فعالیت ها و ظرفیت های جهاد در زمینه نحوه حمایت از ایده ها پرداخت.

همچنین در این رویداد ایده های هوش مصنوعی و سلامت دیجیتال در صنعت طیور و محافظ کابل شارژر با حضور اعضای تیم مورد بررسی قرار گرفت.

لازم به ذکر است؛ مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان جهاد دانشگاهی استان مرکزی با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان با اجرای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در استان با بسترسازی جهت برانگیختن جوانان و ایده پردازان دانشگاهی و تجاری سازی ایده های نوآورانه در حال فعالیت است.