با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد؛

بررسی روند تجهیز، راه اندازی و اعطای مجوز آزمایشگاه جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۳ کد : ۳۵۶۷۱ معاونت پژوهشی تاپ خبر
نشست مشترک تحت عنوان بررسی نحوه عملکرد، روند تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه جهاد دانشگاهی و بررسی امکان اعطای مجوز با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو و معاونین جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
بررسی روند تجهیز، راه اندازی و اعطای مجوز آزمایشگاه جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست مشترک تحت عنوان بررسی نحوه عملکرد، روند تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه جهاددانشگاهی و بررسی امکان اعطای مجوز با حضور معاون غذا و دارو و معاونین جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

این نشست با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو و دکتر اسدی کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت و معاونان پژوهشی و پشتیبانی جهاددانشگاهی استان مرکزی، حسینی مسوول آزمایشگاه جامع جهاد دانشگاهی، ساریخانی کارشناس آزمایشگاه جامع جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد و موضوع فعالیت های تحقیقات و پژوهشی به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

گفتنی است در این نشست، روند اعطای مجوز بر اساس دستورالعمل های موجود و ضوابط آزمایشگاهی غذا و دارو مورد بررسی قرار گرفت.