در نشست شورای پذیرش مرکز نوآوری و شتابدهی بررسی شد؛

خروج موفق ۴ طرح فناورانه مستقر در مرکز منش جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۶ کد : ۳۵۷۲۷ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
نشست شورای جذب و پذیرش و سرمایه گذاری مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان استان مرکزی با خروج ۴ تیم به صورت موفق موافقت به عمل آمد.
خروج موفق ۴ طرح فناورانه مستقر در مرکز منش جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست شورای جذب و پذیرش و سرمایه گذاری مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان استان مرکزی با حضور اعضای شورا در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان برگزار شد.

در این نشست با خروج تیم های سیراپ، حجاب اسلامی ایرانی، ماسک ویژه ناشنوایان(ارمغان لبخند) و ترابیس به صورت موفق موافقت به عمل آمد و از بین 9 طرح پیشنهادی، با سه طرح محلول دهان شویه با استفاده از عصاره انار، قرینه سازی ظروف میناکاری و محافظ چرخ گوشت جهت استقرار در مرکز نوآوری موافقت به عمل آمد.

شایان ذکر است؛ مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان از بهمن ماه 1399  فعالیت خود را در استان با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان آغاز نموه و در سه فاز ترویج، نوآوری و شتابدهی با برگزاری رویدادهای مختلف فناورانه نسبت به جذب و تشویق جوانان برای ورود به حوزه های  کسب و کارهای خلاقانه خدمات متعددی را ارایه کرده است.