با سخنرانی حجت الاسلام فیاض برگزار شد؛

ویژه برنامه "ضریح خاکی" توسط کانون مهدویت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی

۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۹ کد : ۳۵۸۲۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با ایام سالروز شهادت امام حسن مجتبی(ع) و حضرت رقیه(س) ویژه برنامه ضریح خاکی بصورت برخط برگزار شد.
ویژه برنامه "ضریح خاکی" توسط کانون مهدویت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: همزمان با ایام شهادت کریم آل الله حضرت امام حسن مجتبی(ع) و حضرت رقیه(س) ویژه برنامه ضریح خاکی به همت کانون مهدویت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار شد.

وی افزود: در این مراسم حجت الاسلام فیاض کارشناس محترم برنامه در خصوص ویژگی های حضرت امام حسن مجتبی(ع) و ارتباط ویژگی های شخصیتی آن امام همام با جامعه روز و همچنین بررسی ساختارها و پایه های ظهور در نگاه ائمه اطهار(ع) مباحثی بیان کرد.

غلامی با اشاره به اینکه این برنامه بصورت برخطر برگزار شد، تصریح کرد: در ادامه این ویژه برنامه جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان و کارشناس برنامه برگزار شد.

وی یادآور شد: مداحان اهل بیت(ع) در این مراسم به مدیحه سرایی و مرثیه خوانی پرداختند و از 8 نفر از شرکت کنندگان در پایان مراسم تقدیر به عمل آمد.