به همت جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود؛

کارگاه آموزشی "بازیافت و مدیریت باطله های معادن فلزی و سنگ" در نمایشگاه بین المللی سنگ ایران

۲۰ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۴ کد : ۳۶۷۰۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی با عنوان بازیافت و مدیریت باطله های معادن فلزی و سنگ به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران در محلات- نیم ور برگزار می‌ شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مرکز خدمات تخصصی سنگ های ساختمانی و تزئینی جهاد دانشگاهی استان مرکزی کارگاه آموزشی با عنوان بازیافت و مدیریت باطله های معادن فلزی و سنگ(با توجه ویژه به پروژه تولید کاغذ سنگی) در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران در محلات- نیم ور برگزار می‌ نماید.

این کارگاه آموزشی با حضور  دکتر مجید ذولقدری، دکتری فرآوری مواد معدنی و عضو هیأت علمی پژوهشکده فرآوری مواد معدنی جهاددانشگاهی ارائه می‌شود.

این کارگاه آموزشی سه شنبه، ۲۰ مهرماه ساعت ۱۳:۳۰ با حضور جمعی از علاقه مندان در  محل سالن همایش نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران برگزار می شود.

شایان ذکر است؛ سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران از ۲۰ الی ۲۳ مهرماه با حضور فعالین صنعت سنگ های ساختمانی از سراسر کشور در محل نمایشگاه دائمی سنگ نیم ور برپاست و جهاددانشگاهی استان مرکزی با همکاری مراکز پژوهشی و فناوری واحدهای جهاددانشگاهی کشور، دستاوردهای مجموعه جهاددانشگاهی در زمینه تخصصی اکتشاف، استخراج، فرآوری و بازاریابی را به نمایش می‌ گذارد.