دوره های آموزش ضمن خدمت ویژه کارکنان جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد

۰۴ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۰ کد : ۳۷۱۸۸ معاونت پشتیبانی تاپ خبر
سرپرست امور اداری جهاددانشگاهی استان مرکزی از برگزاری دوره های آموزش ضمن خدمت ویژه کارکنان جهاددانشگاهی استان خبر داد.
دوره های آموزش ضمن خدمت ویژه کارکنان جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ اشرف سلیمانی سرپرست امور اداری جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: دوره های آموزش ضمن خدمت در سال جاری با توجه به تاثیرگذاری گواهی نامه ها در ارتقاء آتی اعضای جهاد دانشگاهی از سوی دفتر مرکزی، برگزار می شود.

وی افزود: در همین راستا دوره های "نظام آراستگی محیط کار" ویژه کارشناسان و غیرکارشناسان و "مدیریت زمان" ویژه مدیران و اعضای هیات علمی آغاز شد.

سلیمانی با اشاره به اینکه امکان تکرار دوره های آموزشی مذکور وجود ندارد، یادآورشد: صدور گواهی پایان دوره از سوی دفتر مرکزی منوط به حضور در کلاس و تکمیل فرآیند آموزشی خواهد بود.

این مقام مسوول در پایان با بیان اینکه دوره های آموزش ضمن خدمت شامل سرفصل های مختلف است، خاطرنشان کرد: این دور های آموزشی بصورت غیرحضوری از طریق سامانه امجد به نشانیhttp://amjad.jde.ir/mr با رمز عبور 1234 در آبان ماه برگزار و آزمون دوره های مذکور ششم آذرماه سال جاری برگزار خواهد شد.