به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی ؛

مسابقه "وصیت نامه شهید مقاومت حاج قاسم سلیمانی" برگزار می شود

۳۰ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۴ کد : ۳۹۳۲۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مسابقه وصیت نامه الهی-سیاسی سردار دلها حاج قاسم سلیمانی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
مسابقه "وصیت نامه شهید مقاومت حاج قاسم سلیمانی" برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، در این رابطه، اظهارکرد: در آستانه دومین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی، مسابقه وصیت نامه الهی – سیاسی ایشان در استان برگزار می شود.

وی بیان کرد: در این مسابقه وصیت نامه الهی _سیاسی حاج قاسم سلیمانی با محوریت مکتب حاج قاسم جهت مطالعه در دسترس دانشجویان و شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت و سوالاتی طرح خواهد شد.

دارابی اضافه کرد: شرکت کنندگان در این مسابقه می توانند پاسخ سوالات را تا پنجم دی ماه به آیدی @alirezadarabi1366 و شماره واتساپ 09058045599 ارسال نمایند.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: به برگزیدگان مسابقه وصیت نامه شهید قاسم سلیمانی، جوایزی به قید قرعه از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان اهدا می شود.

کلید واژه ها: حاج قاسم قاسم سلیمانی مسابقه مسابقه وصیت نامه استان جهاددانشگاهی استان