برای نخستین بار در کشور؛

دوره فوق فشرده آیلتس در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

۰۶ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۹ کد : ۳۹۵۰۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره فوق فشرده آیلتس برای نخستین بار در کشور در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
دوره فوق فشرده آیلتس در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: دوره آموزشی فشرده آیلتس از مبتدی تا پیشرفته در 7 ترم به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

وی اضافه کرد: دوره آموزشی فشرده آیلتس با بهره گیری از کلاس تمام وارون برای اولین بار در کشور همراه با ویدئوهای آموزشی و بهره مندی از مدرسین دوره، کادر تخصصی دکتر سعید سعادت منش، مدرس دانشگاه مدیترانه در ایران و خارج از کشور و مولف کتاب اصلاحات آیلتسsounding like a nativ برگزار می شود.

صالحی اضافه کرد: در پایان این دوره آموزشی، گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی استان به فراگیران ارایه می شود.

این مقام مسوول در پایان یادآور شد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی استان مرکزی آموزشی دوره آموزشی دوره مرکزی