بازدید نماینده اراک از نمایشگاه توانمندی و دستاوردهای جهاددانشگاهی

۰۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۳ کد : ۳۹۷۷۰ اخبار عمومی تاپ خبر
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی از نمایشگاه توانمندی و دستاوردهای جهاددانشگاهی بازدید به عمل آورد.
بازدید نماینده اراک از نمایشگاه توانمندی و دستاوردهای جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس از دستاوردهای ارایه شده در نمایشگاه جهاددانشگاهی بازدید به عمل آورد.

نمایشگاه توانمندی‌ و دستاوردهای جهاددانشگاهی با هدف معرفی مهم‌ترین دستاوردهای این نهاد در حوزه‌ پژوهش و فناوری، فرهنگ، آموزش و کارآفرینی و تجاری‌سازی و اقتصاد دانش‌بنیان با شعار باور توان ملی، مدیریت جهادی، نوآوری افتتاح شد.

یادآور می شود؛ نمایشگاه توانمندی و دستاوردهای جهاددانشگاهی 1400 از پنجم تا نهم دی ماه در مرکز نمایشگاهی بوستان گفتگوی تهران برای بازدید علاقه مندان برپاست.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی دستاوردهای نمایشگاه توانمندی بوستان مجلس