بازدید عضو هیات رییسه مجلس از نمایشگاه توانمندی و دستاوردهای جهاددانشگاهی

۱۱ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۱ کد : ۳۹۹۶۵ اخبار عمومی تاپ خبر
بازدید عضو هیات رییسه مجلس از نمایشگاه توانمندی و دستاوردهای جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی و عضو هیات رییسه مجلس از دستاوردهای ارایه شده در نمایشگاه جهاددانشگاهی بازدید به عمل آورد.

دکتر سلیمی در بازدید سه ساعته ای که از این نمایشگاه انجام داد به توانمندی های جهاددانشگاهی در عرصه های مختلف اذعان و بر لزوم استفاده هرچه بیشتر از این توانمندی ها در رشد و توسعه کشور تاکید کرد.

گفتنی است؛ نمایشگاه توانمندی‌ و دستاوردهای جهاددانشگاهی با هدف معرفی مهم‌ترین دستاوردهای این نهاد در حوزه‌ پژوهش و فناوری، فرهنگ، آموزش و کارآفرینی و تجاری‌سازی و اقتصاد دانش‌بنیان با شعار باور توان ملی، مدیریت جهادی، نوآوری از پنجم تا نهم دی ماه در بوستان گفت وگو تهران افتتاح شد.