واگذاری زمین به جهاددانشگاهی استان مرکزی جهت توسعه مرکز تحقیقات ناباروری

۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۰۷:۴۸ کد : ۴۱۱۳ اخبار عمومی تاپ خبر
مدیرکل راه و شهرسازی از واگذاری ۱۰ هزار و ۲۰۶ مترمربع زمین به جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی جهت توسعه مرکز تحقیقات نا‌باروری خبر داد.
واگذاری زمین به جهاددانشگاهی استان مرکزی جهت توسعه مرکز تحقیقات ناباروری

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از راه و شهرسازی استان مرکزی، احمد مرزبان، مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: طی جلساتی که با رئیس جهاد‌دانشگاهی استان صورت پذیرفت و کارشناسی‌های لازم، یک قطعه زمین‌ به متراژ ۱۰ هزار و ۲۰۶ متر مربع جهت توسعه مرکز تحقیقات و درمان ناباوری به جهاد‌دانشگاهی اراک ‌واگذار شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی افزود: با پیگیری‌های معاونت املاک و حقوقی این اداره‌کل این قطعه زمین با کاربری بهداشتی - درمانی واقع در کمربندی شمالی جنب مرکز علمی ـ کاربردی به جهاد‌دانشگاهی استان بر اساس صورت‌جلسه کارگروه تخصصی‌ امور زیر‌بنایی و شهرسازی‌ واگذار شد.