آغاز ثبت نام کارگاه ورک شاپ "تک مهارت IELTS " در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۱ کد : ۴۱۷۸۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
ورک شاپ تک مهارت IELTS به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
آغاز ثبت نام کارگاه ورک شاپ "تک مهارت IELTS " در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، افزود: ورک شاپ تک مهارت بصوت یک روزه شامل speaking - reading -writing -listing به همت به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

صالحی اضافه کرد: ورک شاپ آیلتس یک روزه برای آن دسته از داوطلبانی طراحی شده که قصد دارند در سریع ترین زمان ممکن با تکنیک های آزمون آیلتس آشنا شوند.

به گفته وی، علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 5-08632241434 تماس و یا به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی آموزش تخصصی